MESTREECHTENERE

Samen met tekstdichter Rimmer Frissen heb ik een maastrichtse versie gemaakt van het liedje van Tol Hanse: Big City. Rimmer heeft er een leuke tekst op geschreven die gaat over oude stadsfiguren en de produktie en zang heb ik voor mijn rekening genomen. Het resultaat is een gezellig liedje dat bij menig maastrichtenaar herinneringen oproept over hoe het vroeger was met die aparte mensen, zoals Gek Netteke, Roeje Pierre, Piele Hameleers en meer. Het is een vrolijk liedje dat tevens een tip is voor de maastrichter carnaval! Tevens heeft Rimmer er een leuke clip bij gemaakt die die figuren in beeld brengt.

Hier op mijn site kan je de clip bekijken en de mp3 downloaden.

AMMEZEER UUCH DEMET !!

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email